TRANSLATE PAGE IN OUR LANGUAGE THAT YOU WANT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Πρός ολοκληρωτική σύρραξη στην Κερατέα;

Απο μια κλωστή κρέμεται πλέον η κατάσταση καθώς η κυβέρνηση προχωρεί σε προκλητικές κινήσεις. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες οι αστυνομικές δυνάμεις στην περιοχή έχουν τουλάχιστον διπλασιαστεί το τελευταίο 24ωρο.Οι πολίτες της Κερατέας καταγγέλουν ότι σκοπός της μαζικής παρουσίας των...
ΜΑΤ γύρω από την πόλη είναι ο αποκλεισμός της προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία εγκατάστασης νέων μηχανημάτων από τους εργολάβους στο Οβριόκαστρο και ξεκίνημα των εργασιών της κατασκευής της χωματερής.Και αυτά ενώ εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις..

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες προετοιμάζεται συγχρόνως εισβολή δυνάμεων καταστολής μέσα στην πόλη προκειμένου να ελεχθεί  πλήρως η κατάσταση, από πλευράς αντιδράσεων των πολιτών.

Οι κάτοικοι της Κερατέας τονίζουν ότι εάν ο Χρήστος Παπουτσής και η κυβέρνηση επιχειρήσουν τέτοιου είδους επέμβαση, η απάντηση που θα πάρουν θα είναι ολοκληρωτική αντίσταση με κάθε μέσο.

Είναι φανερό από την ατμόσφαιρα που τώρα διαμορφώνεται στην περιοχή ότι μιλάμε για ραγδαία κλιμάκωση της αντιπαράθεσης πολιτών -κυβέρνησης η οποία οδηγεί σε αδιέξοδο με απρόβλεπτες συνέπειες..