TRANSLATE PAGE IN OUR LANGUAGE THAT YOU WANT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Πυρπόλησαν όχημα του υπουργείου στην Κερατέα - Χρήση χημικών από τα ΜΑΤ VIDEO


Ένταση, πυρπολήσεις και χρήση χημικών στη πολύπαθη περιοχή της Κερατέας. Τα ξημερώματα παραδόθηκε στις φλόγες εκσκαφέας ο οποίος πήγε να απομακρύνει τα μπάζα από τη λεωφόρου Λαυρίου για να ανοίξει το δρόμο, στην...
περιοχή του Μαρκοπούλου.
Το όχημα ανήκε στο υπουργείο Υποδομών και βρίσκονταν εκεί προκειμένου να επιχειρήσει να ανοίξει το μπλόκο της Κερατέας, παρουσία εισαγγελέα και αστυνομίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, άγνωστοι πλησίασαν τον εκσκαφέα, κατέβασαν τον οδηγό και έβαλαν φωτιά. Ο χειριστής δεν τραυματίστηκε ενώ η φωτιά κατασβήστηκε από την πυροσβεστική.
Λίγο μετά τις 08:00, δυνάμεις των ΜΑΤ πραγματοποίησαν επιχείρηση στο μπλόκο του Λαυρίου. Από την κινητοποίηση έγινε εκτεταμένη χρήση χημικών ενώ με εκσκαφέα μετακινήθηκαν τα παλαιά οχήματα που είχαν τοποθετήσει οι κάτοικοι στο σημείο. Αρχικές πληροφορίες κάνουν λόγο για τον τραυματισμό ενός νεαρού.
Οδοφράγματα από …κατολίσθηση 
Ο δρόμος, στην πρώτη είσοδο Κερατέας μέχρι τη διασταύρωση Πέτα και στο ρεύμα προς Αθήνα από βιομηχανική περιοχή Λαυρίου μέχρι τη διασταύρωση της Κακιάς Θάλασσας παραμένει κλειστός από χθες το πρωί όταν κάτοικοι άδειασαν τρία φορτηγά μπάζα.
Ωστόσο, οι κάτοικοι της Κερατέας δηλώνουν … άγνοια για το γεγονός κάνοντας λόγο για κατολίσθηση! Αναφέρουν μάλιστα ότι η κατολίσθηση είναι άσχετη με το γεγονός ότι ο εργολάβος που έχει αναλάβει τη κατασκευή του ΧΥΤΥ θα περνούσε από το συγκεκριμένο σημείο.