TRANSLATE PAGE IN OUR LANGUAGE THAT YOU WANT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Κρουσανιώτης έκλεψε τις πόρτες της εκκλησίας!

Ένας 29χρονος κάτοικος του Κρουσώνα είναι σύμφωνα με την Αστυνομία ο δράστης της πρωτοφανούς κλοπής του παραθύρου και των τριών πορτών από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στην...
 περιοχή «Κοκκινιάκο» στον Κρουσώνα.

Οι αστυνομικοί του Αγίου Μύρωνα και της Ασφάλειας έχοντας πληροφορίες που αξιοποίησαν έκαναν έρευνα αρχικά σε εταιρεία ανακύκλωσης που βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή, όπου και εντόπισαν τα κλεμμένα μεταλλικά κουφώματα τα οποία και αναγνώρισε ο εφημέριος του ναού.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 61χρονο υπεύθυνο παραλαβών της εταιρείας ανακύκλωσης για αποδοχή προϊόντος εγκλήματος, ενώ αναζητούν τον δράστη της κλοπής, τα στοιχεία της ταυτότητας του οποίου είναι γνωστά στις Αρχές.

Η κλοπή που σχολιάστηκε έντονα όχι μόνο στον Κρουσώνα αλλά και σε ολόκληρη την Κρήτη λόγω της ιδιαιτερότητας της, έγινε το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης.

Την επόμενη ημέρα ο παπάς της εκκλησίας όταν πήγε στο ναό είδε ότι έλειπαν τρεις αλουμινένιες πόρτες κι ένα παράθυρο αξίας δύο χιλιάδων ευρώ. Ο δράστης με ένα κατσαβίδι κατάφερε να τις αφαιρέσει και να τις φορτώσει σε ένα αυτοκίνητο , μεταφέροντάς τις στη συνέχεια στην προαναφερθείσα εταιρεία.

Σύμφωνα με αστυνομικούς, η κατάληξη ήταν η αναμενόμενη, καθώς εδώ κι αρκετούς μήνες η Αστυνομία προσπαθεί να βάλει φρένο σε κλοπές αυτού τους είδους, στις οποίες όλα τα κλεμμένα καταλήγουν σε εταιρείες ανακύκλωσης στο Ηράκλειο.

Η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου πάντως αποτελεί μία από τις πιο ωραίες εκκλησίες στο νομό Ηρακλείου, είναι αρκετά προσεγμένη τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, ενώ διαθέτει και ξενώνες.