TRANSLATE PAGE IN OUR LANGUAGE THAT YOU WANT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Δεν είναι Λιβύη, είναι η Κερατέα!!!!


Πριν έρθουν τα χειρότερα, γιατί δεν αργούν να έρθουν μετά από τόσες ημέρες συνεχών αντεγκλήσεων και βιαίων περιστατικών, την χρήση βίας ,χημικών, μολότωφ και τραμπουκισμών πρέπει η πολιτική ηγεσία να δώσει άμεση λύση για να... σταματήσει αυτό το θέατρο του παραλόγου που εκτυλίσσεται 100 και πλέον μέρες στην "εμπόλεμη ζώνη" της Κερατέας.

Επιτέλους, πρέπει να δούμε κάποιον ή κάποιους με σοβαρή αναπηρία ή πρέπει να θρηνήσουμε θύμα ή θύματα για να τελειώσει αυτό το σκηνικό πολέμου που έχει στηθεί γύρω και μέσα σε ένα χωριό;

Δεν ιδρώνει κανενός το αυτί πλέον;

Και το γράφουμε αυτό γιατί δεν βλέπoυμε καμία σοσιαλιστική ευαισθησία από την πλευρά της κυβέρνησης, κυρίως όμως δεν βλέπουμε απολύτως καμία ευαισθησία για τις φοβερές νύχτες μαχών που ζούνε οι άνθρωποι στην Κερατέα.Δεν μπορεί αυτοί που ευθύνονται αποκλειστικά για την χρεοκοπία της Ελλάδας να μένουν ατιμώρητοι και να απαιτούν να υπακούσει στους νόμους που κάνουν όλο και πιο αυστηρούς και ανήθικους ο κάθε Γιάννης Αγιάννης της χώρας μας.

Το νόμιμο δεν είναι και ηθικό πάντα, όπως είχε τολμήσει να ισχυριστεί κάποιος πολιτικός παλαιότερα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου και η κυβέρνησή του είναι υπεύθυνοι για την ανομία που κυριαρχεί στη χώρα αφού χρεοκόπησαν την έννοια της δικαιοσύνης. Από την στιγμή που η χρεοκοπία αντιμετωπίζεται σαν κάτι φυσιολογικό που ξαφνικά μας προέκυψε σαν ένα από τα πολλά φυσικά φαινόμενα και δεν τιμωρείται κανείς γι’ αυτήν ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και να παραμένει ατιμώρητος γιατί σίγουρα έχει περισσότερο δίκιο και είναι κατά πολύ λιγότερο υπεύθυνος - εώς καθόλου - για την κατάσταση που υπάρχει στην χώρα. Δεν μπορεί να παραμένουν ατιμώρητοι αυτοί που είναι υπεύθυνοι για τη χρεοκοπία της χώρας και να τιμωρείται ο κάτοικος της Κερατέας που διεκδικεί το δίκαιο αίτημα για προστασία του φυσικού περιβάλλοντός του τόπου του.

Όταν η κυβέρνηση έχει κουρελιάσει το περί δικαίου αίσθημα καθώς οι νόμοι πρέπει να είναι πάνω από όλα δίκαιοι για να μπορούν να επιβληθούν και να γίνονται δεκτοί από τους πολίτες, αυτή συνεχίζει να νομοθετεί και να σπέρνει ανέμους, ε είναι σίγουρο πως θα έρθει η ώρα που θα θερίσει θύελλες.  

Αυτή η ώρα έχει έρθει στην Κερατέα και η κυβέρνηση οφείλει να δώσει ένα τέλος στο όνειδος πριν θρηνήσουμε ζωές ....