TRANSLATE PAGE IN OUR LANGUAGE THAT YOU WANT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΡΕΠΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ... ΜΠΑΖΑ .

Δόθηκε στην κυκλοφορία η Λεωφόρος Λαυρίου στο ύψος της Κερατέας

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 29 Μαρτίου 2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δόθηκε απόψε στην κυκλοφορία η Λεωφόρος Λαυρίου στο ύψος της Κερατέας, μετά από πολλές περιπέτειες.
Λίγο πριν τις εννέα το βράδυ, αναχώρησε από την Κερατέα το μηχάνημα εκσκαφών με το χειριστή του, υπάλληλο της Διεύθυνσης Κατασκευής Έργων Συντήρησης Οδοποιίας (ΔΚΕΣΟ), που από τις...
10 το πρωί κλήθηκε να απελευθερώσει σε δύο σημεία την Λεωφόρο Λαυρίου από μπάζα που τοποθέτησαν εκεί άγνωστοι από χθες.
Το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων επιχείρησε από χθες το βράδυ να απομακρύνει τα αυτοσχέδια οδοφράγματα, αλλά για λόγους ασφαλείας δεν κατέστη δυνατό.
Σήμερα, λίγο μετά τις πέντε το πρωί ένα μηχάνημα με χειριστή υπάλληλο της ΔΚΕΣΟ μετέβη στο σημείο, δυστυχώς νωρίτερα από τις αστυνομικές δυνάμεις που είχαν κληθεί για την επιχείρηση. Ο χειριστής δέχθηκε επίθεση και το μηχάνημα πυρπολήθηκε.
Η ΔΚΕΣΟ, κατόπιν συνεννόησης με την Ελληνική Αστυνομία και αφού ενημέρωσε εισαγγελέα, ζήτησε την εξασφάλιση ομαλής μετάβασης άλλου μηχανήματος, σε συνθήκες ασφάλειας και προστασίας. Έτσι, από τις 10 το πρωί υπάλληλός της με δεύτερο μηχάνημα έφθασε στην περιοχή.
Ωστόσο, λόγω επεισοδίων μπόρεσε να ανοίξει το δρόμο στο ένα σημείο περίπου στις 4:30 το απόγευμα. Από εκείνη την ώρα, οι αναταραχές συνεχίζονταν και τελικά προσέγγισε το δεύτερο σημείο όπου είχαν τοποθετηθεί μπάζα μετά τις οκτώ το βράδυ.
Ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον προϊστάμενο και τους δύο χειριστές της ΔΚΕΣΟ και τους ευχαρίστησε για τη συμβολή τους στην αποκατάσταση της κυκλοφορίας, επαινώντας την προσπάθειά τους.