TRANSLATE PAGE IN OUR LANGUAGE THAT YOU WANT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ξύλο, ξύλο, ξύλο. Το νέο σύνθημα του καθεστώτος για την Κερατέα


Όλη η ευαισθησία της κυβέρνησης έχει πέσει πάνω στους κατοίκους της Κερατέας.

Το «κοινωνικό» κράτος της κυβέρνησης, έχει ρημάξει μια περιοχή ολόκληρη, μόνο και μόνο για να κονομήσουν οι εργολάβοι. 

Σίγουρα, το ζήτημα της Κερατέας είναι πολυσύνθετο. Το γεγονός είναι όμως ότι η κυβέρνηση άρον άρον, προσπαθεί να επιβάλλει με τις γνωστές φασιστικές μεθόδους της... αστυνομοκρατίας και κοινωνικής τρομοκρατίας, το «νόμο» των εργολάβων. 

Υπουργοί και κρατικές υπηρεσίες, ως καλοί υπάλληλοι δολοφονούν κάθε μέρα τη ζωή των κατοίκων στην Κερατέα, για να προλάβουν να δημιουργηθεί ο ΧΥΤΑ στην περιοχή, πριν περάσει η επόμενη διετία όπου με οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα απαγορεύεται η κατασκευή ΧΥΤΑ!!! 

Παρόλα αυτά ο Υπουργός Εσωτερικών, κ. Ραγκούσης, έχει επιλέξει να δώσει γη και ύδωρ στους εθνικούς εργολάβους, με κάθε κόστος. Τι και αν οι κάτοικοι της Κερατέας ξυλοφορτώνονται καθημερινά. Τι κι αν μήνες τώρα, τα μικρά παιδιά που μένουν στην ευρύτερη περιοχή εισπνέουν τα χημικά του θανάτου που τους προσφέρουν αφειδώς, τα πειθήνια εκτελεστικά όργανα του καθεστώτος. 

Ο Ραγκούσης, πρώτος τη τάξει Υπουργός και χαϊδεμένο παιδί των εκδοτικών συμφερόντων, έχει βάλει σκοπό ζωής την κατασκευή του ΧΥΤΑ στην Κερατέα. 

Χωρίς καμία ντροπή ο Ραγκούσης , απολαμβάνοντας την πλήρη «ασυλία» του εκδοτικού κατεστημένου με εργολαβικές προεκτάσεις, ωθεί την κατάσταση στα άκρα, μη σεβόμενος ούτε τους νόμους ούτε τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης ούτε πολύ περισσότερο τις ανθρώπινες ζωές των κατοίκων που κινδυνεύουν από το άγριο καθημερινό ξυλοκόπημα του καθεστώτος. 

Θα ήταν καλό να μας απαντήσει πόσο έχει κοστίσει στον ελληνικό λαό, όλη αυτή η επιχείρηση φίμωσης, τρομοκράτησης και ξυλοκοπήματος των κατοίκων της Κερατέας. 

Θα δημιουργούσε βέβαια μεγάλη έκπληξη αν βλέπαμε τον εν λόγω Υπουργό, να συνομιλεί με επιστήμονες και νομικούς, για το ζήτημα της Κερατέας. Βλέπετε τα γνωστά δημοσιογραφικά-εργολαβικά συγκροτήματα όποτε τον βγάζουν, τον έχουν μέσα στη γυάλα να απαγγέλλει μονολόγους περί μονοδρόμων… 

Ηθικός αλλά και φυσικός αυτουργός όλης της προσπάθειας που κάνουν οι δυνάμεις καταστολής του καθεστώτος στην περιοχή, είναι ο Υπουργός Εσωτερικών…