TRANSLATE PAGE IN OUR LANGUAGE THAT YOU WANT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Η δολοφονία του J.F. Kennedy και τα X- files των ΗΠΑ.

Δύο άκρως απόρρητα σημειώματα που έστειλε ο τότε πρόεδρος των ΗΠΑ Τζον Φ. Κέννεντυ, δέκα ημέρες πριν από τη δολοφονία του, και αφορούσαν τις έρευνες τις  CIA για τα UFO αλλά και τα διαστημικά σχέδια της NASA, ξαναφέρνουν στην δημοσιότητα μία από τις πιο δημοφιλείς θεωρίες συνωμοσίας.
  Σύμφωνα με αυτήν, ο πρόεδρος Κέννεντυ δολοφονήθηκε γιατί "είχε αρχίσει να...
 απαιτεί να μάθει την αλήθεια που γνώριζε η CIA, σχετικά με τα UFO"!
Δύο επιστολές που πυροδοτούν σενάρια.
  Τα νέα στοιχεία, έφερε στο φως ο συγγραφέας Γουίλιαμ Λέστερ, κατά την έρευνά του για το βιβλίο του "A Celebration of Freedom: JFK and the New Frontier". Το πρώτο είναι ένα άκρως εμπιστευτικό σημείωμα, με το οποίο ο Τζον Κέννεντυ ζητούσε από τον επικεφαλής της CIA, πληροφορίες για τα αμερικανικά X-Files, στις 12 Νοεμβρίου 1963. Μόλις δέκα ημέρες μετά, στις 22 Νομεβρίου, ο JFK έπεφτε νεκρός κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στο Ντάλας!!
  Το δεύτερο στοιχείο, είναι πάλι μία επιστολή του Κέννεντυ, με παραλήπτη τον διευθυντή της NASA αυτή τη φορά, γραμμένη επίσης στις 12 Νοεμβρίου 1963. Σε αυτήν, ο πρόεδρος εξέφραζε την επιθυμία του για συνεργασία των Η.Π.Α. με τη Σοβιετική Ένωση πάνω στα διαστημικά προγράμματα.
Τι μπορεί να σημαίνουν τα δύο σημειώματα
  Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Λέστερ στην Daily Mail, «ο JFK ανησυχούσε γιατί οι περισσότερες εμφανίσεις UFO, καταγράφονταν πάνω από την Σοβιετική Ενωση. Αυτό που τον απασχολούσε ήταν μήπως οι Σοβιετικοί θεωρούσαν πως όλα αυτα τα "αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα" ήταν "μυστικά στρατιωτικά σκάφη" των ΗΠΑ. Πιστεύω ότι για αυτό το λόγο ζήτησε ενημέρωση από την CIA και πρότεινε συνεργασία μαζί του στη NASA. Για να μπορεί να πει στους Σοβιετικούς <<Ορίστε, κοιτάξτε! Δεν είμαστε εμείς, δεν το κάνουμε εμείς>>.
  Οι ανα τον κόσμο ερευνητές των UFO, πάλι, έχουν την άποψη ότι τα δύο σημειώματα απλώς επιβεβαιώνουν αυτό που όλοι ήξεραν εδώ και χρόνια: ο πρόεδρος των ΗΠΑ, απαίτησε από την CIA να μάθει την αλήθεια. Και ίσως αυτό, να το πλήρωσε με την ίδια του τη ζωή!