TRANSLATE PAGE IN OUR LANGUAGE THAT YOU WANT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Ανακοίνωση της διοίκησης, της ομάδας μπάσκετ του ΛΑΥΡΙΟΥ

Αιτία για αυτή την ανακοίνωση της διοίκησης, της ομάδας μπάσκετ του ΛΑΥΡΙΟΥ, στάθηκε συγκεκριμένο δημοσίευμα, εντύπου του χώρου. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πιθανή πώληση της θέσης που κατέχει μέχρι στιγμής το ΛΑΥΡΙΟ, έναντι ορισμένου ποσού, βάση του οποίου έχουν γίνει και σχετικές, σε προχωρημένο στάδιο, συζητήσεις με τους διοικούντες.
Η διοίκηση της...
ομάδας οφείλει να διαψεύσει πλήρως το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Ποτέ δεν σκεφτήκαμε να πουλήσουμε οτιδήποτε έχουν κατακτήσει αυτά τα παιδιά, στον οποιονδήποτε. Πιστεύουμε στους παίκτες μας και σ’ όλους εκείνους που βοήθησαν να πετύχει η ομάδα. Αυτή η πίστη, μας έχει κάνει οικογένεια και δεν βάζουμε πωλητήριο ούτε στην οικογένεια, ούτε στην ιστορία μας.
Όλοι εμείς στο Λαύριο, είμαστε σίγουροι πως η συγκεκριμένη είδηση οφείλεται, απλώς, σε κακή ενημέρωση και περιμένουμε την διάψευση της. Ωστόσο, δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα, που παρά τα προβλήματα, πρωταγωνιστεί στα παρκέ και θα παλέψει ως το τέλος για την άνοδο. Διεκδικεί μια θέση απέναντι σε μεγάλες ομάδες, με ιστορία, πράγμα που μάλλον ισοδυναμεί με άθλο αλλά αφήστέ μας να το χαρούμε.
Η πόλη του Λαυρίου είναι περήφανη για αυτήν την ομάδα, 12 σπουδαία παιδιά και 2 εξαιρετικοί καθοδηγητές, έχουν σηκώσει στην πλάτη τους 10.000 κόσμο..., όλο αυτό μας είναι αδιανόητο να το πουλήσουμε, παρά μόνο να το υπερασπιστούμε.
Το ΛΑΥΡΙΟ δεν αγοράζεται… κερδίζεται, αν βέβαια, παίξετε πολύ καλό μπάσκετ!

Σας ευχαριστούμε
Δ Σ ΛΑΥΡΙΟΥ