TRANSLATE PAGE IN OUR LANGUAGE THAT YOU WANT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

Από την Κερατέα στο Περιστέρι….

Ο περιφερόμενος επί πληρωμή, Αλβανικός θίασος στου ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζει να προκαλεί προβλήματα στην λαοπρόβλητη κυβέρνηση.
Μετά το γιαουρτάκι που πέταξαν στα Καλύβια οι …πληρωμένοι Αλβανοί του ΣΥΡΙΖΑ, χθες οι ίδιοι Αλβανοί, προφανώς λόγω αργίας στο πεδίο μάχης της Λαυρεωτικής, νοικιάστηκαν αυτή τη φορά στο...

Περιστέρι, για να γιουχάρουν την αξιότιμη υφυπουργό της κυβέρνησης κα. Νταλάρα. Οι προκλητικοί αλλοδαποί δεν δίστασαν μάλιστα να πλησιάσουν την εξέδρα των επισήμων και με άπταιστα ελληνικά που προκαλούν υποψίες ακόμη και για δράση κατασκόπων – συνεργατών τους στη χώρα μας, άρχισαν να καταγγέλουν για την έλλειψη σχολείων, νοσοκομείων κ.τ.λ.… Λες και όλα αυτά τα είχαν και στα Τίρανα οι «αλήτες», όπως του αποκαλεί ο αξιότιμος κύριος αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.


Μετά το πέρας της παρέλασης μάλιστα οι ίδιοι πληρωμένοι αλλοδαποί του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι είχαν νοικιάζει για την συγκεκριμένη περίσταση και εκατοντάδες Ελληνόπουλα για να παραπλανήσουν τους πολίτες του Περιστερίου, προκάλεσαν κυκλοφοριακό έμφραγμα στους δρόμους της πόλης, παρελαύνοντας προκλητικά μπροστά από την εξέδρα των επισήμων. Το παρήγορο ωστόσο είναι ότι όλοι αυτοί πληρώνονται με δελτίο παροχής υπηρεσιών και θεωρείται σίγουρο ότι θα αποδώσουν τον Φ.Π.Α. που τους αναλογεί για να σωθούν και τα ταμεία της χώρας.