TRANSLATE PAGE IN OUR LANGUAGE THAT YOU WANT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Δίνουν τα ρέστα τους για την Κερατέα

Τρομο- σενάρια αρχίζουν και γράφονται για την Κερατέα από τους Παπακαλιάτηδες της ΕΛΑΣ, και μάλιστα δημοσιεύονται λίγο αφότου ο υπουργός Εσωτερικών έχει δηλώσει ότι το έργο του ΧΥΤΥ στην Κερατέα θα γίνει «πάση θυσία». Τυχαίο; Δε νομίζω. Πόσο προωθημένο είναι αυτό το «πάση θυσία» στην αντίληψη των κυβερνητικών εγκεφάλων – δηλαδή ποιανών τη θυσία – θα δείξει. Προς το παρόν οι κάτοικοι αναγορεύονται σε...
τρομοκράτεςκαι ως εκ τούτου η ΕΛΑΣ καταρτίζει τα αντίστοιχα τρομοσενάρια. Άλλωστε είναι παό καιρό στους σχεδιασμούς των κάθε λογής κέντρων εξουσίας η κοινωνικές αντιδράσεις να συνδεθούν ευθέως με την τρομοκρατία.

«Πιστεύουν» λοιπόν εκεί στην ΕΛΑΣ ότι κάποιοι εκ των εξαγριωμένων κατοίκων θα...
αφήσουν τις μολότοφ και θα πιάσουν τις βόμβες με τη βοήθεια μάλιστα Αλβανών που φέρνουν υλικό απέξω! Περμένουν, λέει – σύμφωνα με το «Βήμα» που ανέλαβε να βγάλει στο φως αυτό το σεναριακό διαμάντι – « επίθεση στη βάση του ΧΥΤΥ στην Κερατέα με… τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανάκια γεμάτα εκρηκτικά». Κι ακόμα «αποδίδουν τα επεισόδια σε κυνηγούς, απόστρατους αστυνομικούς αλλά και άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων του Στρατού». Ειδικότερα, λένε πως «ανάμεσα στους κατοίκους της Κερατέας που πρωτοστατούν σε επιθέσεις είναι και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Αεροπορίας που γνωρίζουν από τέτοιου είδους ενέργειες». Έτσι, τα τζιμάνια της ΕΛΑΣ -μας διαφωτίζει το Βήμα- έχουν στρωθεί να προαρμόσουν στην περίσταση διάφορα σχέδια ασφαλείας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες!