TRANSLATE PAGE IN OUR LANGUAGE THAT YOU WANT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Ένταση στην ΝΕΤ με Λεβαντή, Σγουρό και Μητσοτάκη & το ρεπορτάζ του KONTRA CHANNEL (ΒΙΝΤΕΟ)


Σε έξαλλη κατάσταση αποχώρησε από την ΝΕΤ ο Λεβαντής, αφού έβρισε Σγουρό και Μητσοτάκη.

Σε έξαλλη κατάσταση αποχώρησε το πρωί από το πάνελ του πρωινού της ΝΕΤ ο Δήμαρχος Κ. Λεβαντής. Όλα ξεκίνησαν όταν ο κ.Σγουρός, που βρισκόταν και αυτός στο πάνελ, αποκάλεσε του αγωνιστές της Κερατέας μπαχαλάκηδες. Ο κ. Λεβαντής απάντησε λέγοντας πως οι Κερατιώτες δεν...
είναι μπαχαλάκηδες αλλά τα παιδιά εκεί είναι μορφωμένα και σπουδασμένα. 
Τότε ο Περιφερειάρχης αποκάλεσε λαϊκιστή τον κ. Λεβαντή. Αυτό ήταν που εξόργισε τον κ. Λεβαντή ο οποίος αποχώρησε αποκαλώντας αλήτη τον κ. Σγουρό.

Κατά την έξοδό του επιτέθηκε φραστικά και στον Κ. Μητσοτάκη, ο οποίος βρισκόταν στα παρασκήνια της εκπομπής.

Κάποιος πρέπει να μάθει στους κύριους πολιτικούς πως δεν είναι δυνατoν να αποκαλούν μία κοινωνία που τους ψήφισε μπαχαλάκηδες και να προσβάλλουν τον Δήμαρχό της, σε ένα ΜΜΕ όπου τον έχουν καλέσει για ένα πολιτισμένο διάλογο.

Αν οι πολίτες της Κερατέας είναι μπαχαλάκηδες και λαϊκιστές, εσείς και το κόμμα σας τι είστε κ. Σγουρέ;
Όσο για εσάς κ. Μητσοτάκη, που τώρα μας το παίζετε επαναστάτης και αντιπολίτευση, πείτε μας τι κάνατε επί των ημερών σας στην επιτροπή περιβάλλοντος για το θέμα του ΧΥΤΑ;
http://ovriokastro.blogspot.com/2011/04/blog-post_02.html


Θα έχουμε άσχημες εξελίξεις στην Κερατέα.


Ενώ όλοι διαισθανόμαστε ότι έτσι όπως πάνε τα πράγματα στην Κερατέα, κάτι κακό θα συμβεί, εντούτοις φαίνεται να μην αντιδρά κανείς. Φαίνεται σαν να εκβιάζεται ένα προαναγγελθέν γεγονός. Ήδη, σύμφωνα με αυτά που έχουμε πληροφορηθεί, χάθηκε ένα έμβρυο, πράγμα το οποίο εξόργισε πιο πολύ τους κατοίκους της Κερατέας.

Η κυβέρνηση προσπαθεί, με τον τεράστιο μηχανισμό προπαγάνδας του Συστήματος ΠΑΣΟΚ που διαθέτει, να παρουσιάσει τον λαϊκό ξεσηκωμό των κατοίκων της Κερατέας ως έργο μεταφερόμενων μπαχαλάκηδων και μελών του ΣΥΡΙΖΑ. Με την προπαγάνδα αυτή κατάφερε η κυβέρνηση να απομονώσει τη λαϊκή εξέγερση της Κερατέας από τον υπόλοιπο ελληνικό λαό, ο οποίος θεωρεί ότι η όλη υπόθεση δεν τον αφορά, καθόσον η προπαγάνδα τον έχει πείσει ότι είναι απλά ένας από τους συνηθισμένους κλεφτοπόλεμους των γνωστών αγνώστων με τα ΜΑΤ.

Τα κανάλια του καθεστώτος δείχνουν πλάνα μόνο από μακριά των συγκρούσεων και ειδικότερα την ώρα που πέφτουν οι βόμβες μολότοφ και έτσι στη συνείδηση του Έλληνα τηλεθεατή η όλη εικόνα τον παραπέμπει σε αντίστοιχα επεισόδια που συμβαίνουν συχνά στο κέντρο της Αθήνας.

Χθες το βράδυ όμως, όσοι τηλεθεατές έτυχε να δούν τον τηλεοπτικό σταθμό KONTRA CHANEL, είδαν τον γνωστό δημοσιογράφο κ. Κουϊκ, ο οποίος πήγε μέσα στην Κερατέα και μίλησε με τους ίδιους τους κατοίκους. Εκεί καταλάβαμε όλοι ότι είναι οι ίδιοι οι κάτοικοι της Κερατέας αυτοί που συγκρούονται καθημερινώς με τα ΜΑΤ και μάλιστα όλοι αντιληφθήκαμε ότι οι άνθρωποι αυτοί είναι αποφασισμένοι να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα.

Γι’ αυτό λέμε ότι η κατάσταση δεν θα εξελιχθεί καλά στην Κερατέα. Αναρωτιόμαστε: τι θα συμβεί αν πέσει νεκρός ένας κάτοικος της Κερατέας ή ένας αστυνομικός;;

Πάντως, η αντίσταση αυτή των κατοίκων κόντρα στις κυβερνητικές και στις δικαστικές αποφάσεις και οι καθημερινές μάχες που δίνει ο ντόπιος λαός με τα σώματα ασφαλείας, θα πρέπει να προβληματίσει πολύ το πολιτικό σύστημα.

Μπορεί το πολιτικό σύστημα να ποντάρει πολλά στην αδιαφορία της ελληνικής κοινωνίας και στη δύναμη της προπαγάνδας του, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια που αν τα φτάσει, τότε και ο Έλληνας γίνεται απότομα και ξαφνικά street fighter
Οι κάτοικοι της Κερατέας δείχνουν το δρόμο.