TRANSLATE PAGE IN OUR LANGUAGE THAT YOU WANT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Να γίνει της Κερατέας, αφού η Ελλάδα και η Δημοκρατία κατάντησαν τσίρκο


Πόλεμος στην κερατέα!

Το παράδειγμα της Κερατέας, μακάρι, να το ακολουθήσουν όλοι οι πολίτες, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας: οπουδήποτε, με πρόσχημα την κρίση, συντελούνται αδικίες κατά των τοπικών κοινωνιών. Ώστε η απολυταρχική συγκυβέρνηση των... νεοταξικών: της οικογενειοκρατίας των κηφήνων, των ντόπιων κοτζαμπάσηδων και των διεθνών οικονομικών δολοφόνων. Να λάβει το μήνυμα της αντίστασης και της ανυπακοής στην αντιδημοκρατική λογική: «αποφασίζομεν και διατάσσομεν».

Είναι πασιφανές. Στην Ελλάδα εφαρμόζονται παράλληλα, περισσότερα από ένα, νεοταξικά πειράματα εκφοβισμού και καταστολής, προκειμένου οι πολίτες να μάθουν στην πειθήνια – δουλική υπακοή. 

Οι αντιλογικές αποφάσεις της κυβέρνησης –σε όλους τους τομείς του κοινωνικού βίου αποσκοπούν στο να προκαλέσουν την αντίδραση των πολιτών. Η καθεστηκυία τάξη αναζητά τα ευαίσθητα σημεία της κοινωνίας ερεθίζοντας την. Οι κοινωνίες ουσιαστικά εξωθούνται να αντιδράσουν μέσα σε ένα ελεγχόμενο πλαίσιο. 

Στη συνέχεια, αναλαμβάνουν τα ΜΑΤ (Μονάδες Ανεγκέφαλων Τραμπούκων) για να «αποκαταστήσουν» την τάξη, με θεμιτά και αθέμιτα μέσα (δηλ. με όλα τα μέσα). Όταν εντοπιστούν αντιδραστικές συλλογικότητες: που έχουν πλήθος ενεργών πολιτών, εφαρμόζονται/δοκιμάζονται σε αυτές οι διάφοροι μέθοδοι καταστολής. Όπως: 

(α) προπαγάνδα από τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, 

(β) απαγόρευση συναθροίσεων, 

(γ) Μονάδες Αποκατάστασης Τάξεως (ΜΑΤ): που συνεπάγεται χημικά, ξύλο, συλλήψεις κ.τ.ό., 

(δ) νερό ή μπογιά υπό πίεση (σημ.: το μέτρο αυτό δεν έχει εφαρμοστεί ακόμα στην Ελλάδα), 

(ε) προβοκάτσιες (που δύνανται να περιλαμβάνουν: από ξυλοδαρμούς αθώων 

(στ) φακέλωμα, 

(ζ) λογοκρισία: ειδικά της ελεύθερης διαδικτυακής έκφρασης με διάφορες προφάσεις και προ-φασισμούς, 

(η) ασφαλιστικοί οργανισμοί και εφορία: ναι, ο ασφαλιστικός και φοροεισπρακτικός μηχανισμός σχεδιάζεται να λειτουργήσει ως κατασταλτικός μηχανισμός. Αφού, όποιος φορολογούμενος «συμμορφώνεται με τας υποδείξεις» της εξουσίας (βλ. κάθε λογής καρτες του «Μεγάλου Αδελφού») θα απαλλάσσεται ή θα έχει έκπτωση φορολογίας ή εισφορών κτλ., ενώ όποιος αντιστέκεται στα νέα μέτρα θα το πληρώνει στην κυριολεξία. Η γνωστή μέθοδος του καρώτου και του μαστιγίου. Μέχρι ο κόσμος να εμπεδώσει ότι πλέον δεν θα περνάει το δικό του, διότι δήθεν είναι συνυπεύθυνος για τα χάλια του βιομηχανοποιημένου πολιτισμού και των διεθνών αγορών.

Με άλλα λόγια, η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε ένα τεράστιο τσίρκο, με «θηρία»: τους πολίτες και «θηριοδαμαστές»: τους υποτελείς υπαλλήλους της Παγκοσμιοποίησης. Ο εχθρός «ντύθηκε» θεσμός και νομοθετεί εναντίον των πολλών, προς όφελος των λίγων που απομυζούν παρασιτικά τις κοινωνίες. Ευελπιστούμε πως το στερεότυπο του δαμασμένου ζώου, δεν θα ισχύσει στους ανθρώπους. Οι άνθρωποι οφείλουν να λειτουργήσουν ως ελεύθεροι πολίτες και να υπερασπιστούν τη Δημοκρατία. Ή, σωστότερα, να την επαναφέρουν…

Να γίνει της Κερατέας! Σε όλη την Ελλάδα, με κάθε τίμημα. Όλοι οι πολίτες ενωμένοι: ένστολοι και μη ένστολοι, ανεξάρτητα από κόμματα, να συντονιστούν εναντίον της «ελίτ» των ελληνόφωνων βαρβάρων. Των ψευτών που, με τις ψευτιές τους, πήραν την εξουσία και φοβερίζουν κι εκβαρβαρίζουν την «πόλη», με αποφάσεις εκτρώματα που τους υπαγορεύουν οι εξωθεσμικοί εντολοδότες τους.

Να γίνει η Ελλάδα –η Κερατέα της Ευρώπης, για να γίνει η Ευρώπη –η Κερατέα του Κόσμου. Ούτως ώστε, τελικά, οι λαοί να απαλλαχτούν από τις υπάρχουσες κυβερνήσεις τους, που κατάντησαν υποχείρια του υπερ-οριακού και ξεπεσμένου και άκρως επικίνδυνου πλέον –για κάθε μορφή ελευθερίας– παγκοσμιοποιημένου κεφαλαιοκρατισμού.

Διότι, στην σκακιέρα της Ιστορίας, με κινήσεις ματ, ακόμα κι όταν το παιχνίδι είναι στημένο, «λίγες φορές χάνουν και πολλές κερδαίνουν», τα «λευκά στρατιωτάκια» που έχουν στην καρδιά τους το μοναδικό πολιτικό δίλλημα: «ελευθερία ή θάνατος».