TRANSLATE PAGE IN OUR LANGUAGE THAT YOU WANT
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Επιτέλους η δικαιοσύνη να επέμβει στην Κερατέα...


“Να αναλάβει πιο ενεργό ρόλο στην υπόθεση της Κερατέας κάλεσε σήμερα, Πέμπτη, τη Δικαιοσύνη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χρήστος Παπουτσής.” – από την Εφιρμανίδα “Το ΒΛΗΜΑ“ 31/3/2011

Επιτέλους ! 


Επιτέλους ο αποκλειστικά αρμόδιος για την άπλετη στοργική παροχή “προστασίας” της σωματικής ακεραιότητας, της... υγείας και της περιουσίας των πολιτών και εγγυητής της ασφάλειας και της δημοκρατίας στο εθνικοσοσιαλιστικό προτεκτοράτο της Νοτίου Ζιμενσίας (πρώην Ελληνική Δημοκρατία) παίρνει θέση στο πρόβλημα της Κερατέας. Χωρίς καμία περίφραση ο άνθρωπος με την απίστευτη συνέπεια στις αρχές του, αυτός που από πρόεδρος της ΕΦΕΕ, έγινε πολιτικός προϊστάμενος των σύγχρονων ταγμάτων ασφαλείας, ζητά το αυτονόητο : να αναλάβει ποιο ενεργό ρόλο στην υπόθεση της Κερατέας η δικαιοσύνη. 

Ο ΔΝΤιακός σοσιαλιστικά ευαισθητοποιημένος υπουργός κατανοώντας τα βαθειά προβλήματα που προκαλεί η ανομία στον πολίτη της Κερατέας επεμβαίνει δυναμικά. 

Ναι επιτέλους ! Να επέμβει η δικαιοσύνη και για να βοηθήσουμε και μεις οι υπήκοοι του Μιζιστάν τον καλό μας τον υπουργό και να του προτείνουμε και τις απαραίτητες παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν από τη δικαιοσύνη για να μην κουράζει το γεμάτο σκοτούρες για τις επόμενες εκλογές μυαλό του και να μην χρειαστεί να επισκεφτεί ο ίδιος την Κερατέα και να χάσει το χρόνο του άσκοπα.

Και μια και ως έμπειρος ΠΑΣΟΚωλοτούμπας θα έχει πιπιλίσει τη φράση “κοινό περί δικαίου αίσθημα” αρκετές φορές στη ζωή του, εμείς θα προσθέσουμε και την “κοινή λογική”, που την έχουν κάνει απλά μια “κοινή” οι πολιτικοί μας και θα προσπαθήσουμε να τον συνδράμουμε αποκωδικοποιώντας την έκκληση του για επέμβαση της δικαιοσύνης ….. δίκαια. Ερμηνεύουμε λοιπόν τον υπουργό …. 

Να επέμβει λοιπόν άμεσα η δικαιοσύνη και να ζητήσει από τα “σώματα ασφαλείας” να εφαρμόσουν με αυστηρότητα τα ασφαλιστικά μέτρα και τις δικαστικές αποφάσεις που δικαιώνουν τους κάτοικους αποκλείοντας τoν χώρο από τα χωματουργικά μηχανήματα των εργολάβων προκειμένου να μην απαξιώνονται οι αποφάσεις της δικαιοσύνης. Στην περίπτωση που προσπαθήσουν να εγκαταστήσουν οι εργολάβοι παρανόμως μηχανήματα να κατασχεθούν. Επιτέλους καθήκον της αστυνομίας είναι η εφαρμογή των αποφάσεων της δικαιοσύνης, αυτό σημαίνει δημοκρατία ! 

Να επέμβει άμεσα η δικαιοσύνη και να ζητήσει να εξεταστούν οι καταγγελίες για σωματικές βλάβες και απόπειρες ανθρωποκτονίας από τα σώματα “ασφαλείας” κατά πολιτών, οι καταγγελίες για υλικές ζημιές, οι καταγγελίες για παράνομες επιχειρήσεις “εκκαθάρισης” χωρίς την παρουσία εισαγγελέων, οι καταγγελίες για βασανισμούς κατοίκων και οι καταγγελίες για την παράνομη εισβολή σε σπίτια. 

 Προκειμένου η δικαιοσύνη να υπερασπιστεί το κύρος της θα πρέπει στην περίπτωση που δεν τις παρέχονται ακριβής πληροφορίες για το ποιοι αστυνομικοί δρούσαν και σε ποιο ακριβώς σημείο κατά τη διάπραξη των παραπάνω εγκλημάτων, ώστε κατά την προσφιλή μέθοδο της διάχυσης των ευθυνών να μην προσωποποιούνται οι δράστες, να ασκήσει διώξεις στους επικεφαλής των “επιχειρήσεων”. 

Να τιμωρήσει παραδειγματικά τους πραγματικούς αυτουργούς, τους ηθικούς αυτουργούς των πράξεων αυτών και τους ψευδομάρτυρες “άνδρες” των σωμάτων ασφαλείας που στήνουν κατηγορητήρια εναντίων αθώων και αμυνομένων στη βία κατοίκων. Να διατάξει την αποζημίωση κάθε πολίτη που θα δικαιωθεί και να χρεώσει τη δαπάνη στους υπεύθυνους προσωπικά. Επιτέλους οι φορολογούμενοι πολίτες δεν πληρώνουν για να χουλιγκανίζουν κάποιοι επί μισθό. 

Να επέμβει άμεσα η δικαιοσύνη και να ζητήσει να εξεταστούν οι καταγγελίες για την άσκοπη κατάχρηση των, απαγορευμένων από διεθνείς συνθήκες, χημικών και τις συνέπειες στην υγεία των κατοίκων και στο περιβάλλον. Να εξετάσει τη συνολική δαπάνη για τα χημικά που σπαταλήθηκαν άσκοπα και να κάνει και “προληπτικά” και μια “ερευνούλα” για τις προμήθειες των υλικών αυτών μια και στην Ελλάδα συνηθίζεται η δωροληψία και να απαγγείλει κατηγορίες στους πολιτικά προϊστάμενους για την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος αφού δεν έγινε καμία προσπάθεια περιστολής της χρήσης τους. 

Να εξετάσει το γενικό κόστος της αστυνομικής “επιχείρησης ΧΥΤΑ” και με δεδομένο πως παράνομοι είναι οι εργολάβοι αφού οι αποφάσεις της δικαιοσύνης έχουν ανασταλτικό αποτέλεσμα για τα έργα, να καταλογίσει τη δαπάνη στους εργολάβους. Επιτέλους περιορισμός της διασπάθισης του δημόσιου χρήματος σε εποχή κρίσης. 

Να επέμβει άμεσα η δικαιοσύνη και να διερευνήσει τις καταγγελίες για παρακρατικές ενέργειες τρομοκράτησης πολιτών και απειλών κατά τις ζωής τους και να απαγγείλει κατηγορίες για σύσταση συμμορίας στους εμπλεκόμενους. Επιτέλους δε μπορεί να σκουπίζονται διάφοροι παρακρατικοί θύλακες με το σύνταγμα. 

Προφανώς αυτά θα εννοεί ως παρέμβαση της δικαιοσύνης και ο καλός μας ο δημοκράτης υπουργός που νοιάζεται τόσο πολύ να “προστατέψει τις ζωές και τα δικαιώματα των πολιτών”.